Bîlcea se crede din nou primar: vrea alt nivel al evenimentelor publice organizate în Arad

Foto: Arhiva

Când nu are ce face, deputatul liberal Sergiu Bîlcea se crede din nou primar al municipiului Arad. Nostalgic după frumoasele clipe în care s-a crezut candidatul PNL la Primărie, lansat public de șeful său Gheorghe Falcă, poziție pierdută însă rapid în favoarea lui Călin Bibarț, Bîlcea își face planuri privind municipiul Arad, ca și cum ar fi primar în funcție. Ultima găselniță a sa este legată de calitatea și nivelul evenimentelor publice organizate în Arad.
„Calitatea vieții într-un oraș este dată și de evenimentele publice, în care comunitatea se adună și sărbătorește. Am discutat cu mulți arădeni, tineri în special, care ar dori o abordare nouă, concepte noi pentru evenimentele publice susținute de administrația locală. Oamenii vor să ieșim din cadrele ultimilor ani și să avem evenimente care reușesc să surprindă și să încânte. Am pus această problemă zilele trecute împreună cu colegii liberali din consiliul local și credem că schimbarea imaginii Aradului despre care vorbim și care are mai multe aspecte, trebuie să includă și o redefinire a evenimentelor publice, pentru a fi mai atractive și pentru a răspunde așteptărilor arădenilor”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.
Problema lui Bîlcea este că toate evenimentele publice din ultimii aproape 20 de ani au fost organizate de colegii săi din fruntea Primăriei, Gheorghe Falcă și Călin Bibarț, cu susținerea consilierilor liberali din CLM Arad. Deci, dacă ele lăsau de dorit (aici a nimerit-o!), vina aparține celor amintiți, incluzându-l și pe deputatul – primar din umbra unei aripi a PNL Arad, numitul Sergiu Bîlcea.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici