[VIDEO] Incendiu într-un bloc cu 10 etaje din Vlaicu: fumul a ajuns până la etajul 8

În urmă cu puțin timp, în blocul A2, scara C de pe strada Predeal din Vlaicu a fost o stare de panică generală printre locatari. Întreg blocul era plin de fum, iar la etajele 9 și 10 locatarii erau blocați în apartamente. Totul s-a datorat unui incendiu izbucnit la toboganul ghenei de gunoi.
„Incendiu a fost la o ghenă de gunoi în municipiul Arad, str. Predeal, nr 12. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, autoscara S42, descarcerarea și două echipaje SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad. Întrucât ghena este amplasată în interiorul scării blocului, fumul dens a pătruns și în interiorul blocului, până la etajul 8”, a declarat Ruxandra Klein, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.
Serviciul de Ambulanță Județean Arad a mai redirecționat o ambulanță, deoarece au existat solicitări pentru persoanele disperate, blocate în interiorul apartamentelor.

UPDATE:

Concomitent cu acțiunea de stingere, se acționează și pentru evacuarea persoanelor aflate în interiorul blocului.
„ Incendiul a fost localizat. Până în acest moment au fost evacuate 21 de persoane. Toate persoanele sunt stabile, conștiente și cooperante. Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului iar la spital a fost transportat un minor în vârstă de 17 ani, prezentând simptome ușoare de intoxicație cu fum”, a declarat Ruxandra Klein, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.


Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici