Un autoturism s-a înfipt într-un TIR pe autostradă aproape de ieșirea din țară, șoferul a murit în urma impactului

Un accident în care au fost implicate un autoturism și un TIR a avut loc cu puțin timp în urmă pe autostrada A1, la 8 kilometri înainte de ieșirea din țară la Nădlac. Mașina a lovit TIR-ul din spate. Din păcate, șoferul autoturismului a decedat în urma coliziunii.
„Accident rutier A1 sens de ieșire din tara – aproximativ 8 km de la vamă , 1 autotren si 1 auto mic , posibil 1 persoană încarcerată. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu un echipaj pentru descarcerare, un echipaj SMURD și elicopterul SMURD. În urma accidentului în care au fost implicate două persoane (șoferul autoturismului și șoferul autotrenului) a rezultat o victimă, șoferul autoturismului. Din păcate victimă prezenta leziuni incompatibile cu viața în momentul sosirii echipajelor medicale. Șoferul autotrenului nu a solicitat îngrijiri medicale”, a declarat Ruxandra Klein de la ISU Arad.
UPDATE:
„În această dimineață, în jurul orei 08:45, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit de urgență cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și elicopterul SMURD, în cazul producerii unui accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un autotren, în care se aflau două persoane, pe A1, sensul de mers Arad-Nădlac, la aproximativ 5 km de Punctul de trecere a frontierei. În urma accidentului a rezultat o victimă, șoferul autoturismului, încarcerată, în stare de inconștiență. Victima a fost extrasă din autoturism de către pompieri, ulterior fiind preluată de către echipajul medical. Din nefericire, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar decesul a fost constatat de către medicul echipajului SMURD. Șoferul autotrenului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a comunicat ISU Arad.
UPDATE 2:
„În această dimineață, pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la aproximativ 7 km de ieșirea din țară, în proximitatea PTF Nădlac II, a avut loc un eveniment rutier, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări. Evenimentul a avut loc în zona de staționare a automarfarelor care așteaptă controlul la frontieră. Un autoturism înmatriculat în Ucraina, în care se afla doar conducătorul auto a intrat în coliziune cu un automarfar. La fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD. Din nefericire, a fost constatat decesul conducătorului auto, un bărbat. Identitatea acestuia urmează a fi stabilită, deîndată ce autoturismul va fi îndepărtat de sub automarfar. Circulația a fost blocată aproximativ 15 minute”, a comunicat IPJ Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici