Un TIR și o utilitară au fost implicate într-un accident la Lipova, două persoane au fost rănite

Un accident rutier care a implicat un TIR și o autoutilitară s-a produs în această dimineață la Lipova, în zona firmei Pletl. Două persoane au fost accidentate. „Accident rutier intre un autotren si o autoutilitară, pe DN7 în orașul Lipova. Posibil două persoane încarcerate. Intervin pompierii militari ai Secției Bârzava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. În urma accidentului în care au fost implicate două persoane, au rezultat două victime, conștiente, cooperante, încarcerate. Pompierii au extras în siguranță victimele, ulterior acestea fiind preluate de către echipajele medicale. O victimă a fost transportată la spital de către echipajul medical SAJ”, a declarat Ruxandra Klein de la ISU Arad.
UPDATE:
„În această dimineață, în jurul orei 08:45, pompierii militari ai Secției Bârzava au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD, în cazul producerii unui accident rutier, în care au fost implicate o autoutilitară și un autotren, pe DN 7, în orașul Lipova. În urma accidentului au rezultat două victime, conștiente, cooperante, încarcerate. Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor din autovehicule, ulterior acestea fiind preluate de către echipajele medicale. Cele două victime au fost monitorizate la locul evenimentului iar la spital a fost transportată o victimă. Pompierii militari arădeni au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”, a comunicat ISU Arad.
UPDATE 2:
„În ziua de 1 februarie a.c., în jurul orei 08.40, polițiștii orașului Lipova au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat de 56 de ani, din Sântana, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 7, a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară. În urma impactului a rezultat rănirea (ușoară la prima vedere) a unuia dintre conducători, acesta fiind transportat la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale. A fost testat cu aparatul alcooltest doar un conducător auto, iar șoferului transportat la spital urmează a-i fi recoltate probe biologice. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, a comunicat IPJ Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici