Surprize-surprize: Gheorghe Falcă a pus mâna și pe AUR la Arad?

Gheorghe Falcă este un politician de-a dreptul de invidiat, deoarece are apropiați în toate partidele importante arădene. La alegeri, candidații apar ca ciupercile după ploaie, ca să ia voturile nehotărâților, iar PDL și ulterior, PNL să rămână la conducerea municipiului și județului Arad. Calculele sunt simple, iar Falcă stăpânește bine aritmetica.
După ce AUR a urcat în sondaje, s-a discutat în Arad că încă Falcă nu are control pe acest partid. Nu a trecut prea mult timp și lucrurile s-au rezolvat. Ce s-a întâmplat de fapt? Acest lucru a fost făcut public de către cei de la SOS-filiala Arad, care au postat pe pagina partidului exact ceea ce se știa în Arad: coordonatorul AUR Arad este nimeni altul decât fostul șef de cabinet al lui Gheorghe Falcă.
„Dragi membrii ai partidului de tinichea (AUR) ARAD
Așa zisul coordonator al filialei de tinichea ARAD, Artimon Dan-Cătălin are document la mână, a fost înscăunat cu acte în regulă șeful de cabinet al D-lui FALCĂ GHEORGHE zis și GOGU, am aflat în sfârșit cine conduce cu adevărat Filiala AUR Arad.
Felicitări D-le Falcă, succes în activitate!”, spun cei de la SOS România.
În timp ce la AUR lucrurile par a fi exact cum vrea Falcă, care desigur are nevoie de un AUR cât mai slab și mai supus, nici partidul nu pare să performeze. O spune tot SOS, care susține că există organizații și membri marcanți care au plecat de la AUR: „De la preluarea frâielor partidului de tinichea (AUR) din ARAD de către Falcă, prin intermediul fostului subaltern, actual coordonator al FILIALEI JUDEȚENE AUR ARAD, PARTIDUL SE DEZINTEGREAZĂ.
Cei mai valoroși oameni din partidul AUR părăsesc rând pe rând formațiunea și se înscriu în singurul partid patriot din România, Partidul S.O.S. România, Filiala ARAD.
Vă dau câteva nume de patrioți care au făcut pasul din AUR spre noi:
1. TURCULEANU Emil – fost coordonator al Filialei AUR ARAD
2. MITREA Dorin Florin – fost coordonator al Organizației AUR Vladimirescu
3. SĂLĂJEAN Ioan Romul – fost vicepreședinte Filiala AUR ARAD
4. GHERMAN Gheorghe – fost vicepreședinte Filila AUR ARAD
5. TOTH Floare – fost coordonator al Organizației Mun. ARAD
6. HOCK MARIANA – fost coordonator al Organizației de femei Filiala AUR ARAD.
Și mulți alții!”
În acest timp, activitatea AUR Arad, atunci când vine vorba despre venirea liderului la Arad, este una de-a dreptul timidă. De exemplu, în 11 martie, începând cu ora 19,00, la Hotel Central ar fi trebuit să se desfășoare o cină festivă cu adunare de fonduri. La Arad, parcă evenimentul s-ar fi desfășurat în ilegalitate, deși motivul cinei ar fi fost unul de sărbătoare, iar scopul evenimentului a fost de „a strânge fonduri pentru buna funcționare a partidului și de a reuni membri AUR din Arad” și pentru „a ne oferi inspirație unii altora”. Câtă inspirație a fost oferită, nu se știe și nici câți bani au fost adunați pentru funcționarea unui partid parlamentar, care beneficiază prin lege de astfel de fonduri pe care a refuzat să le consume în scopul pentru care au fost alocate.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici