Doliu în Consiliul Județean: Madona Stoian, administrator public al CJA, a decedat

Madona Stoian, administrator public în cadrul Consiliului Județean Arad, a încetat din viață la vârsta de 59 de ani. Madona Stoian a fost soția lui Gheorghe Stoian, fost prefect al Aradului, actualmente secretar general al Instituției Prefectului Județului Arad.
„A trecut la cele veșnice administratorul public al Consiliului Județean Arad, doamna Madona Stoian, o persoană constructivă, un bun profesionist și un coleg ireproșabil. Mandatul său a fost marcat de siguranță în luarea deciziilor, de colegialitate și colaborare ireproșabilă. Dumnezeu să o aibă în grija Sa. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, au scris colegii din CJA pe pagina de Facebook a instituției.
„Conducerea și întregul colectiv al Instituției Prefectului – Județul Arad sunt alături de domnul Gheorghe Stoian, secretarul general al instituției, în aceste momente cumplite, pricinuite de decesul soției, Madona Stoian, administrator public al Consiliului Județean Arad. Dumnezeu s-o ierte și să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndoliate”, a fost mesajul postat pe pagina Instituției Prefectului Județului Arad.
Dumnezeu să o odihnească în pace!
Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici