Ce au găsit polițiștii pe autostradă: șoferi care circulă ca la raliu și șoferi care circulă în marșarier

Accidentele pe autostrada A1 sunt numeroase, iar poliția a decis să efectueze mai multe acțiuni pe tronsonul Margina-Nădlac. Pe lângă cei care au circulat cu viteză excesivă, ca la raliu, au fost depistate și două persoane care au fost sancționate pentru mers înapoi.
„Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfășurat, în zilele de 25 și 26 martie a.c., mai multe acțiuni “fulger”, pe Autostrada A1, pe tronsonul Margina-Nădlac. În cadrul activităților, au fost aplicate 125 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 61.000 de lei, dintre care 92 pentru depășirea vitezei legale și 17 pentru depășirea timpilor de odihnă. Au fost reținute 56 de permise de conducere, dintre care 54 pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare pe autostradă și 2 pentru mers înapoi”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.
Unii consideră că pot circula pe autostradă ca la raliu. Un bărbat de 40 de ani, din județul Timiș, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism având viteza de 215 km./h., depășind cu 115 km./h. viteza maximă admisă. Un bărbat de 37 de ani, din județul Timiș, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având viteza de 202 km./h., depășind cu 72 km./h. viteza maximă admisă.
Cei doi conducători auto au fost sancționați, fiecare, cu amendă în valoare de 1.305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici