Adio, Gyuszi Balint! Mircea Rednic, noul antrenor al Bătrânei Doamne!

Conducerea clubului UTA a trecut la măsuri energice, în urma rezultatelor slabe din ultima perioadă. S-a renunțat la antrenorul Laszlo Balint și s-a apelat la un nume greu: Mircea Rednic.
„În urma unei analize profunde și îndelungate a situației din clasament, conducerea clubului împreună cu staff-ul tehnic au ajuns la un acord comun – chiar dacă nicio parte nu și-a dorit acest lucru, însă am ținut toți cont de binele echipei – ca, începând de astăzi, să se facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, printr-o înțelegere amiabilă de reziliere. Le dorim succes în continuare tuturor, mulțumim, Gyuszi Balint, că după 57 de ani jucăm semifinala Cupei României!”, a anunțat clubul despărțirea de vechiul antrenor.
„Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de astăzi, contractul întinzându-se până la sfârșitul sezonului 2023-2024. Îi mulțumim domnului Rednic – fotbalist și antrenor cu rezultate deosebite pe plan național și internațional – că a acceptat această provocare, îi dorim mult succes în realizarea obiectivelor.
Mircea Rednic va fi prezentat astăzi!”, a comunicat UTA Arad.
Primul joc al noului antrenor, Mircea Rednic, va fi semifinala Cupei României, de la Cluj, unde UTA o va întâlni pe „U” Cluj.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici