Descoperă furnizorii ideali de ambalaje la Pack Show, 9 – 12 mai, la Romexpo (Pavilionul B1)

În premieră: 31% din expozanții Pack Show sunt producători și distribuitori din 8 țări. Vizitează singura expoziție de packaging din România pentru a vedea cele mai noi soluții de ambalare și tehnologii de ultimă oră.

Atunci când investești în soluții de ambalare, ai nevoie să știi că ai găsit furnizorul perfect pentru a încheia un parteneriat pe termen lung. Astfel, ai soluția ideală pentru atingerea obiectivelor tale de business.

Dacă activezi într-un domeniu în care ai nevoie de soluții de ambalare, noi îți dăm vești excelente: la Pack Show, vei descoperi mari furnizori de ambalaje și vei avea de unde alege cele mai bune soluții.

Pregătește-te să fii surprins!

Vizitează singura expoziție de packaging din România, Pack Show, în perioada 9 – 12 mai 2023, la Romexpo (Pavilionul B1) pentru a fi surprins, inspirat și informat! Apropos, știi că informația este cea mai puternică „armă” în lupta grea pe care o duci împotriva concurenței.

TOP 5 motive pentru a vizita Pack Show:

 1. Descoperă cele mai noi tendințe în ambalajele de carton ondulat, expuse la Pack Show de către lideri mondiali ai industriei;
 2. În cele 4 zile de târg, vei vedea mai multe soluții de ambalare decât ai putea să-ți imaginezi: peste 500 de soluții aduse de companii din 8 țări, inclusiv din România, și peste 150 branduri;
 3. Descoperă soluții de ultimă oră de care nici nu știai că există. Cum ai putea să-ți imaginezi soluții la care nici nu te-ai fi gândit? Înțelegi câte ai putea pierde dacă nu participi la Pack Show?
 4. Vino să intri în contact cu experți ai industriei de packaging, informează-te direct de la sursă și încheie cele mai profitabile parteneriate – cu cele mai bune condiții și prețuri, valabile doar la Pack Show!
 5. Înaintează cu proiectele tale de business și pregătește-te pentru cee ace urmează. Doar de tine depinde dacă vii sau nu la Pack Show…, dar NIMIC nu te va ajuta să avansezi cu business-ul tău mai mult decât explorarea expoziției Pack Show!

Tot ce îți trebuie sub un singur acoperiș

Timp de patru zile, în perioada 9 – 12 mai, Pack Show România îți va oferi cele mai noi soluții de ambalare sub același acoperiș. Vei putea vedea și analiza:

 • Echipamente și dispozitive pentru ambalare;
 • Soluții inovatoare de ambalare;
 • Tehnologii de dozare și cântărire;
 • Marcare și etichetare;
 • Palletizare și logistică
 • Producători de ambalaje: carton ondulat, carton, plastic, sticlă, lemn, textile etc.;
 • Ambalaje 100% biodegradabile și reciclate.

Soluțiile de ambalare pe care le vei putea vedea la Pack Show sunt pentru diferite industrii și domenii, respectiv: alimente și băuturi, industria ospitalității, livrări, retail, automotive, electronice și electrocasnice, mobilier și decorațiuni interioare, materiale de construcții.

Informează-te despre cele mai noi tendințe și inovații ale industriei de ambalaje. Vino la Pack Show 2023 și lasă-te insiprat de tehnologiile de ultim moment și soluții inovatoare.

Descarcă gratuit CODUL DE ACCES și participă la singurul târg de ambalaje din România:

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici