Deputatul Vasile Nagy participă la lucrările Comisiei pentru Dezvoltare Socială, Educație, Cercetare și Știință a AP SEECP

În perioada 17-19 mai, la Budva, în Muntenegru, se desfășoară lucrările celei de-a X-a Sesiuni Plenare a Adunării Parlamentare a SEECP (Procesul de Cooperare din Europa de Sud-Est). Delegația Parlamentului României la acest eveniment este condusă de Vasile Nagy, deputat de Arad. Parlamentarul arădean va participa la lucrările Comisiei pentru Dezvoltare Socială, Educație, Cercetare și Știință.
„În cadrul Adunării Parlamentare a SEECP, funcționează mai multe comisii de specialitate: Comisia pentru Economie, Infrastructură și Energie, Comisia pentru Dezvoltare Socială, Educație, Cercetare și Știință și Comisia pentru Justiție, Afaceri Interne și Cooperare în domeniul Securității. Voi participa ca membru la dezbaterile din cadrul Comisiei pentru Dezvoltare Socială, Educație, Cercetare și Știință. Discuțiile care vor avea loc la Budva au rolul de a contura un cadru performant în cadrul învățământului superior din țările din zona Sud-Est Europeană, cu accent pe predarea și cercetarea academică. Vor fi discutate amendamentele depuse de delegațiile participante pentru elaborarea raportului final al Comisiei”, a declarat Vasile Nagy, deputat de Arad, conducătorul delegației Parlamentului României la sesiunea Adunării Parlamentare a SEECP de la Budva.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici