Demo Metal Vest 2023, cel mai important eveniment dedicat industriei de prelucrare a metalului din vestul României

Ieri, 23 mai, la Expo Arad s-a deschis o nouă ediție a DEMO METAL VEST, singurul târg de tehnologie și inovație în prelucrarea metalului din Vestul României.
DEMO METAL VEST se desfașoară în perioada 23-26 Mai 2023, la Expo Arad și reunește specialiști din domeniu, furnizori și utilizatori de tehnologie, interesați de modernizarea și dezvoltarea companiilor și de actualizarea informațiilor necesare oricărui profesionist din industrie.
Evenimentul are ca obiectiv să faciliteze schimbul de idei, cunoștințe și know-how între profesioniștii din domeniu și să contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea proceselor de fabricație și a tehnologiilor utilizate în prelucrarea metalului.
Vizitatorii sunt invitați să descopere la DEMO METAL VEST cele mai recente inovații și tendințe în tehnologii de prelucrare prin așchiere și debitare, sisteme de control și măsurare, echipamente de sudură și tratamente termice, proiectare și modelare asistată de computer (CAD/CAM), fabricație aditivă și prototipare rapidă, prelucrarea și finisarea suprafețelor, automatizări și roboți, soluții Industry 4.0 etc.
DEMO METAL VEST este ocazia unui salt de competențe în interiorul oricărei companii participante, vizitatoare sau expozante.
DEMO METAL VEST este un eveniment anual care reunește cele mai importante companii din industrie și care crește vizibilitatea zonei de vest la nivel național și internațional.

Detalii despre eveniment găsiți pe site-ul Demo Metal Vest (http://demometal.ro/vest/).

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici