O casă din Grădiște a luat foc: un tânăr de 19 ani preluat de SMURD

Un incendiu a avut loc în această dimineață în Grădiște. „În această dimineață, în jurul orei 09:00, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din municipiul Arad, strada Războieni. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul unei încăperi, cu degajări de fum în camerele locuinței. În interiorul locuinței a fost identificată o victimă, un tânăr în vârstă de 19 ani, care a fost evacuat de către pompieri și preluat de către echipajul SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale”, a declarat Ruxandra Klein, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.
În urma evaluării medicale, tânărul a fost transportat la spital, fiind conștient, cooperant, prezentând o ușoară intoxicație cu fum.
„Pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului și ventilarea încăperilor casei. După aproximativ 20 de minute incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jarul sau scânteile provenite de la o țigară nestinsă”, a declarat Ruxandra Klein, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici