Incendiu la Șimand: a luat foc un TIR

Un incendiu a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 79, Arad-Oradea, la ieșirea din Șimand spre Arad. „Intervin pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, cu sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Șimand. Incendiu se manifestă prin ardere generalizată la întregul autotren care transporta materiale plastice. Nu sunt victime”, a declarat Ruxandra Klein, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

UPDATE: Incendiul a fost localizat. „În aceste momente pompierii acționează pentru stingerea incendiului și îndepărtarea efectelor negative ale acestuia. Șoferul autotrenului s-a autoevacuat în condiții de siguranță”, a declarat Ruxandra Klein, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

UPDATE: „Autotrenul a fost afectat în proporție de 80%, capul tractor arzând în totalitate. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric”, a declarat Ruxandra Klein, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici