Pregătirile pentru Bulci Fest, ajuns la ediția cu numărul 15, intră în linie dreaptă

A mai rămas puțin până când chitarele vor răsuna din nou la poalele Castelului Mocioni de la Bulci, unde toată suflarea (din țară, dar nu numai) nostalgică după perioada hippie se întrunește pentru cel mai colorat și frumos eveniment de peste an, ajuns la cea de a 15-a ediție.
Trei dintre organizatori, Orlando Toader, Silviu Turc și Daniel Julean (în calitate de consultant și artist participant) au anunțat astăzi, într-o conferință de presă, lista definitivă a celor care vor urca, în 28 și 29 iulie 2023, pe scena de Bulci Fest, nu neapărat în această ordine: Mircea Baniciu & Band (Vladi Cnejevici și Teo Boar), Mircea Vintilă, Adrian Ivanițchi, Marius Bațu, Ada Milea & Bobo Burlăcianu, Mircea Bodolan, Florin Chilian, Cătălin Stepa, Adrian Beznă, Jul Baldovin, Daniel Julean & Nicoleta Brola, Cristian Buică, Corso, Ale & Fly, Oliver Goilean, Monica Cojocaru. În deschidere, pe scenă vor evolua tinere speranțe ale folk-rock-ului arădean.
Alături de organizatori este, ca de fiecare dată, Primăria Bata, prin primarul Ion Micurescu și viceprimarul Ladislau Heleport. Edilii șefi ai comunei nu au participat la conferință, fiind ocupați, la ora desfășurării acesteia, cu amenajarea frumosului loc în care se ține festivalul.
Trebuie remarcat faptul că eforturile pentru organizarea Bulci Fest nu ar fi posibile, însă, fără implicare privată, și aici vorbim despre Laura Flowers, ziarul NewsAr.ro, SC Filip SRL, Selin’s, SC Luar SRL, Von Meister, care vin să completeze bugetul alocat de autoritățile locale din comuna arădeană. Iar atmosfera nu ar fi la fel de plăcută fără contribuția celor de la Wine Princess.
Ca de obicei, intrarea la festival, camparea și parcarea vor fi gratuite.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici