Suporter Club UTA continuă să sprijine copiii și juniorii Academiei UTA: Meszar refuză mingile

Suporter Club UTA și-a asumat sprijinirea copiilor și juniorilor care fac parte din Academia UTA, iar acest lucru s-a întâmplat deja în câteva rânduri, prin punerea la dispoziția micilor fotbaliști de echipamente marca „Errea”. Reamintim că Suporter Club UTA a demarat două proiecte majore, UTA Official Store și UTA Official App, proiecte menite să producă fonduri care apoi să fie folosite în sprijinirea copiilor și juniorilor.
„Astfel, după ce reprezentanții asociației noastre s-au interesat ce nevoi au micii fotbaliști ai Aradului, am decis ca, în această nouă etapă să punem la dispoziția acestora mingi oficiale „Select”. În acest sens, am considerat că modul firesc prin care mingile să ajungă la juniori este printr-o donație a acestora către club, motiv pentru care SCU a transmis clubului o adresă. Din păcate, deși adresa a ajuns la club și chiar a primit număr de înregistrare, nu am primit un răspuns în scris, însă ni s-a transmis că mingile pentru juniori nu vor fi acceptate. Nu cunoaștem motivele, mai ales fiindcă este vorba chiar despre mingi oficiale, asemenea celor folosite în Superliga României. Însă nici nu ne surprinde acest refuz, fie el și neoficial, fiindcă Alexandru Meszar decide orice, de la investitori la ajutor pentru Academie, ca și cum UTA este moșia familiei sale.
Suporter Club UTA nu se abate de la bunele intenții de a sprijini copiii și juniorii din Academie și, pe cale de consecință, am decis să împărțim mingile direct micilor sportivi. Astfel, îi invităm în primă fază pe părinții juniorilor de la grupele 2007, 2008, 2010, 2011, 2012 și 2013 să viziteze magazinul UTA Official Store (Calea Aurel Vlaicu, bl. L, parter), unde vor primi câte o minge din categoria pe care grupa în cauză o folosește. De asemenea, facem un apel către părinții copiilor din grupele menționate să ridice mingile în luna septembrie, deoarece din luna octombrie ne propunem să sprijinim și alte grupe”, se arată într-un comunicat al Suporter Club UTA.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici