Ana Maria Pământaș a lansat „Când Răsare Luna”

În lumea muzicii populare românești, numele Ana Maria Pamantas a devenit sinonim cu talentul și frumusețea melodiilor sale, iar acum, artista își răsfață din nou fanii cu o nouă creație muzicală care nu va trece neobservată. “Când Răsare Luna” este titlul melodiei care a fost lansată recent și care a cucerit inimile ascultătorilor.
Videoclipul piesei este o adevărată bijuterie artistică, filmat într-un cadru nocturn și în mijlocul naturii, creând o atmosferă magică și misterioasă. Cu peisaje de basm și jocuri de lumini spectaculoase, videoclipul este însoțit de un mesaj subtil de iubire și pasiune.
Artista de muzică populară Ana Maria Pământaș, cunoscută pentru vocea sa impresionantă și pentru interpretările pline de emoție, continuă să încânte publicul cu fiecare nouă piesă. “Când Răsare Luna” este un exemplu în plus al talentului sau de excepție și al capacității de a transmite emoții profunde prin muzică.
„Melodia ‘Când Răsare Luna’ este pentru mine o călătorie emoțională în lumea iubirii și a frumuseții naturii. Sper că prin această piesă pot aduce bucurie și emoție în inimile ascultătorilor mei, la fel cum a adus-o și în a mea în timp ce o cântam. Mulțumesc din inimă tuturor celor care mă susțin și mă inspiră în continuare în această călătorie muzicală minunată”, a declarat Ana Maria Pământaș.

Pentru a fi mereu la curent cu noutățile din cariera artistei Ana Maria Pământaș, fanii o pot urmări pe platformele de socializare Instagram și TikTok. Acolo, artista postează aproape zilnic și oferă o privire în culisele evenimentelor sale. De asemenea, Ana Maria Pământaș este cunoscută pentru evenimentele sale impresionante de muzică populară, prezentându-se la nunți, botezuri și evenimente speciale, unde aduce bucurie și emoție în inimile celor prezenți.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici