„Fete & Regrete” este numele celui mai nou album lansat de Pyroblast

Pyroblast, una dintre cele mai fresh trupe Pop-Rock ce nu se conformează stereotipurilor impuse de societate, sparge monotonia și aduce în playlisturile ascultătorilor „ Fete & Regrete”, cel de-al doilea album din carieră, un statement puternic despre normalitatea de zi cu zi, văzută ca o anormalitate de alții. Albumul este format din 14 piese sub forma unor scrisori audio inspirate din povești și experiențe ale băieților.
„Nu ne pasă. Trebuie să arăți așa, trebuie să vorbești așa, trebuie să te comporți așa, trebuie, trebuie, trebuie. NU ne pasă. Toată lumea dă din gură și uită să trăiască. Ce te tot mănâncă de cum arată/ se comportă ceilalți? Ne-am hipersensibilizat toți în ultimii ani și uităm să trăim cu adevărat. Totul e dictat de internet. Facem chestii care nu ne plac doar ca să ne placă oamenii de care nu ne place. Sperăm ca albumul ăsta să fie un «reality check» pentru cei de vârsta noastră”, povestește Cristian Robe, solistul Pyroblast.
Cu o combinație de riff-uri puternice de chitară și versuri captivante, „Fete & Regrete” conține piese precum „Theodora”, „Dragostea din Tei”, dar și „Eliza”, „Umbra mea”, „Sasha” (alături de ZDA) și este disponibil pe platformele de streaming din 11 octombrie.
Cristian Robe, Mihai Ghiocel, Bogdan Tăbârca și Petru Aldea sunt cei patru băieți care împreună formează trupa Pyroblast. Iubesc muzica pop-rock, sunt mari fani Machine Gun Kelly, Mod Sun și BMTH și pregătesc deja o mulțime de surprize. Pyroblast a lansat piese precum „Invită-Mă la dans”, „Get You Low”, „o noaptE în Anglia”, „la ferEAstra ta”, „albă cA zăpada”, dar și „Pinky Swear”, melodie care face parte din seria de garrage live session, totul într-un cadru atipic și „Theodora”, „the badass girl” pe care băieții o descriu în fiecare vers și acord cântat.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici