Este oficial: primarul din Gurahonț a trecut la PSD

Primarul din Gurahonț, Daniel Blaj a trecut de la PNL la PSD. Deși a fost viceprimar liberal, cu atribuții de primar, Daniel Blaj nu a fost ajutat de colegii săi de partid aflați la conducerea Consiliului Județean Arad.
Anunțul l-a făcut președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.
„Bun venit, în echipa noastră, domnule primar Daniel Blaj!
Împreună pornim la un drum nou pentru Gurahonț, convinși fiind că, având în spate un motor ca Partidul Social Democrat, veți putea să vă puneți, în sfârșit, în valoare proiectele de dezvoltare ale comunității.
Bun gospodar, modest, integru și mereu alături de oameni și de nevoile lor, primarul Daniel Blaj își va continua proiectele, nu puține la număr, cu sprijin real de data asta, alături de PSD. Noul mandat de primar va fi, cu siguranță, unul eliberat de constrângerile politicianiste impuse de echipa de la Consiliul Județean, frână în calea dezvoltării unei administrații cu adevărat performante.
Felicitări și mult succes domnule primar Blaj! Împreună dăm Gurahonțului, în sfârșit, ceea ce merită: dezvoltare durabilă!”, a declarat Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

1 COMENTARIU

  1. Așa știu pnl-iști să răsplătească munca, îl înlătură că pe o măsea cariată,acest lucru după ce a făcut pentru pnl cât nu au facut Florea și Moțica împreună.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici