Accident pe strada Ogorului: două persoane sunt rănite

Un accident spectaculos de circulație a avut loc pe strada Ogorului din municipiul Arad. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.
„Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă. La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean Arad”, a declarat Ruxandra Klein, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

UPDATE: „În urma accidentului au rezultat două victime conștiente cooperante și neîncarcerate. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani și o femeie în vârstă de 70 de ani. Ambele victime primesc în aceste momente îngrijiri medicale. În urma evaluării medicale, ambele victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Pompierii militari arădeni au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”, a declarat Ruxandra Klein, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici