Trei copii au furat o mașină din Bacău: au fost prinși la Nădlac

Foto: Arhiva

Trei copii au furat o mașină din județul Bacău în urmă cu trei zile și au plecat la plimbare prin țară. Ei au fost prinși de către polițiștii din Nădlac deși au abandonat autoturismul și au încercat să fugă.
Cei trei copii au 15 ani și toți sunt din județul Bacău. Ei au furat un autoturism și au plecat la plimbare, deși nici nu se punea problema să dețină permis de conducere. Au ajuns la Nădlac, dar au avut ghinion: polițiștii orașului Nădlac au desfășurat o acțiune pe raza localității, împreună cu polițiștii de frontieră și polițiștii locali.
Când au văzut polițiștii, copiii au încercat să scape și au virat brusc, dar polițiștii au pornit în urmărirea mașinii. Autoturismul a fost găsit într-o parcare din apropiere, iar cei trei tineri, la scurt timp, în localitate.
„Din cercetări, s-a stabilit că autoturismul ar fi fost condus de un minor de 15 ani, din județul Bacău, care călătorea însoțit de alți doi minori, de aceeași vârstă, din același județ. Autoturismul figurează sustras din județul Bacău, din data de 7 aprilie a.c., iar cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Unul dintre cei trei minori figura în bazele de date ca fiind căutat de autorități. Tinerii au fost internați într-un centru al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, în vedere luării măsurilor de urmare. În cauză a fost întocmit un dosar penal și se continuă cercetările pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici