Conferință pentru suflet și minte la UAV: arhid. lect. univ. dr. Adrian Sorin Mihalache, specialist în neuroștiințe și teologie va conferenția la Arad

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad este partener al conferinței „Educație pentru viața de mâine”, susținută de arhid. lect. univ. dr. Adrian Sorin Mihalache, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității “Al. I. Cuza” Iași, expert în formare, neuroștiinte și teologie, realizator al emisiunii „Lumina Celui Nevăzut” la Trinitas TV. Evenimentul, organizat de Școala Gimnazială „Sfântul Ierarh Nicolae” Arad, Asociația Social Educativă „Filologos”, Asociatia AtelieR de Cuvinte și Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad va avea loc marți, 23 aprilie, de la orele 18.00 în Complex M al UAV (str. Elena Drăgoi nr.2).
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.
„Conferința este un eveniment în care învățătorii, profesorii dar mai ales părinții pot aprofunda câteva perspective privind un parcurs școlar edificator al elevilor având ca fundamente caracterul, virtuțile intelectuale, compasiunea și pot înțelege importanța scrisului de mână în dezvoltarea creierului”, relatează Giorgiana Elena Popan, coordonatorul evenimente culturale și educaționale al Școlii Gimnaziale „Sf. Ierarh Nicolae” Arad, cadru didactic la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială a UAV.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici