Accident lângă Zimand Cuz

Foto: Arhiva

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp în apropierea localității Zimand Cuz. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. Din primele informații există o victimă, încarcerată.
„Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Intervenția este în dinamică”, a declarat Ruxandra Klein, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

UPDATE: „În urma accidentului au rezultat două victime, dintre care una încarcerată, în stare de inconștiență. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportă la spital, prezentând semne vitale. Este vorba despre o femeie în vârstă de 66 ani. Cea de-a doua victimă – un bărbat în vârstă de 51 de ani, este conștient și cooperant. Acesta a fost evaluat medical la locul evenimentului, refuzând transportul la spital. Pompierii militari arădeni au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”, a declarat Ruxandra Klein, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

UPDATE: „La data de 4 mai a.c., în jurul orei 10.28, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări a reieșit că, o femeie de 66 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 51 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea șoferiței de 66 de ani, care a fost transportată la spital. Testarea cu aparatele din dotare a șoferului de 51 de ani a indicat că acesta nu consumase alcool sau alte substanțe, șoferiței urmând a-i fi recoltate probe biologice. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici