Bogdan Lăbășan, candidatul Partidului S.O.S România la Primăria Arad: Eu aduc în politică suflul nou al schimbării

*Interviu cu Bogdan Lăbășan, candidatul din partea Filialei Arad a Partidului S.O.S. România la funcția de primar al municipiului Arad

-Cine este Bogdan Lăbășan?
-Mă numesc Bogdan Lăbășan, am 34 de ani, sunt medic stomatolog și candidez pentru Primăria municipiului Arad din partea Partidului S.O.S. România. Sunt născut în Arad dar am crescut în orașul Lipova până în anul 2010, odată cu înscrierea mea la Facultatea de Tehnică dentară. Apoi am urmat Facultatea de Medicină dentară din cadrul UVVG Arad. Sunt căsătorit și am un băiețel de patru ani.
-Ce v-a determinat să candidați la postul de primar al municipiului Arad?
-Am hotărât să intru în politică și să îmi depun candidatura la Primăria municipiului Arad determinat de situația deplorabilă în care a ajuns în ultimii ani Aradul. Orașului nostru, în opinia mea, îi lipsesc investițiile făcute, cum se spune, cu cap. Faptul că montăm și dăm drumul la o fântână arteziană nu ajută de fapt cetățeanul. Investiții masive ar trebui făcute în Aeroportul Arad, în ștrandul Arad, care nu cu mulți ani în urmă era cel mai mare și faimos din țară, luând ca exemplu, să spunem, Oradea. Am putea avea la Arad un aqua park spectaculos, care să atragă investiții și turiști, având în vedere suprafața mare a ștrandului arădean. În Arad ar trebui să se investească în dezvoltarea zonelor de agrement, cum ar fi, să spunem, zona Măltăreț. Avem nevoie de investiții serioase în școlile arădene, de exemplu în școli de meserii, pentru că avem nevoie de meseriași. Majoritatea liceelor noastre sunt fără profil, și produc absolvenți care nu se pot integra în piața muncii de la noi. Infrastructura rutieră a Aradului este deplorabilă. S-au investit bani fără rost, pe lucrări scumpe și proaste. Se lucrează doar înaintea campaniilor electorale, apoi timp de mai bine de trei ani nu se mai face nimic. Se acționează așa pentru a induce cetățenii în eroare privind competențele celor care conduc de atâția ani Aradul. Dacă am face alegeri odată la șase luni în România, am depăși Germania, Franța și celelalte țări dezvoltate din Europa la capitolul infrastructură.
-Ce le propuneți arădenilor?
-Schimbarea vine din mentalitatea cetățeanului, modificând în primul rând ideea că „votul meu oricum nu contează”. Este o percepție greșită care a adus România în pragul falimentului social și economic și doar prin informare și implicare se va putea schimba ceva în bine atât în Arad cât și în restul țării. Le propun arădenilor o administrație corectă, transparentă, aplecată spre doleanțele și necesitățile cetățeanului, nu doar cu scop de propagandă electorală, odată la patru ani. Este nevoie în politică de oameni care ocupă funcții publice care să fie potriviți, competenți și corecți în relația cu cetățenii. Acest lucru este posibil doar cu sprijinul cetățeanului, care prin votul său are în mână arma schimbării. Ce trebuie să înțeleagă oamenii este că funcționarii publici sunt în slujba lor, nu invers. În ultimii ani, această percepție s-a inversat iar celor de la putere li se pare că ei sunt stăpânii, nu că de fapt sunt în serviciul cetățenilor.
-Ce v-a determinat să alegeți Partidul S.O.S. România atunci când ați hotărât să vă implicați politic?
-Eu nu am mai fost membru al vreunui partid și nu am mai candidat la nici o funcție politică. De ce am ales mișcarea patriotică de salvare națională, transformată în Partidul S.O.S. România? A fost un gest în urma unei riguroase documentări asupra modului în care s-a făcut politica în România în ultimii 34 de ani. Singurul om politic care a fost constant în adevăr și acțiuni susținute pentru popor a fost și este doamna senator av. Diana Iovanovici Șoșoacă. Am răspuns la apelurile și la modul direct și tranșant în care a abordat toate problemele importante pentru România și români și am decis să mă alătur acestui partid naționalist și suveranist, Partidul S.O.S. România, cu toată convingerea că astfel îmi voi putea aduce aportul la schimbarea situației actuale din țară. Eu sunt convins că aplicând politica acestui partid, vom putea îndrepta tot ce s-a stricat în societatea românească în ultimii 34 de ani.
-Ce mesaj le puteți transmite arădenilor pentru a vă acorda votul?
-Orice argumente ai aduce, în calitate de candidat, este foarte greu să îi convingi pe oameni să voteze pentru schimbare. Fiecare ar trebui să apeleze la conștiința sa, să vadă că reperele societății au dispărut și că tineretul de azi duce totul în derizoriu iar cei mai în vârstă s-au obișnuit cu suferința. Eu vreau să transmit ideea este că încă există speranță. Informați-vă și votați în cunoștință de cauză. Vă asigur cu toată încrederea că nu toți politicienii sunt la fel cu cei pe care i-ați tot văzut și votat în ultimii 34 de ani. Eu aduc în politică suflul nou al schimbării!

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici