Partidul S.O.S. România are un set de valori morale bine definit în favoarea cetățenilor români

*Interviu cu Emil Dănuț Costea, candidat la Consiliul Județean Arad din partea Filialei Arad a Partidului S.O.S. România

-Cine este Emil Dănuț Costea?
-Sunt născut în Timișoara, dar locuiesc de mulți ani la Arad, când copil fiind familia mea s-a mutat în orașul de pe Mureș. Pentru mine Aradul este casa mea. Am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, program de licență și ulterior, master. Am fost cadrul MAI până în 2023, când am trecut în rezervă. Am decis să mă implic în mișcarea patriotică de salvare națională transformată în Partidul S.O.S. România din dorința profundă de a aduce o schimbare pozitivă în societate pentru că am constatat după ani de activitate, ca fost organ de cercetare penală, că legislația este făcută intenționat „praf” iar legile, în marea lor majoritate, au ajuns să aibe doar temei, fără a avea și spirit.
-De ce candidați la Consiliul Județean Arad pe listele Partidului S.O.S. România?
-Ținând cont de cele mai sus menționate, consider că având experiență de viață și totodată, putere de muncă, m-am putut implica în acest proiect de țară a Partidului S.O.S. România. Eu am discutat cu oamenii din localitățile județului Arad și știu ce probleme întâmpină și cred că mă pot implica cu succes, legal și juridic în rezolvarea lor. Noi nu venim, așa cum ne discreditează alții ca să dăm afară oamenii de la locurile lor de muncă și să aducem alții în schimb. Partidul S.O.S. România are un set de valori morale bine definit în favoarea cetățenilor români, indiferent de etnia lor. Noi nu vom da pe nimeni afară, dar vom analiza, în special, activitatea angajaților cu funcții de conducere, că angajații nu au nici o vină în performanța instituțiilor.
-Ce le transmiteți alegătorilor ca să vă voteze?
-Eu le transmit să ne voteze listele de candidați la Consiliul Județean Arad pentru că trebuie să aibe încredere în noi, deoarece noi putem fi alternativa reală, nu fals patriotică și naționalistă de care fac dovadă alții doar în perioada de campanie. De aceea, solicit tuturor cetățenilor din județul Arad să analizeze și să gândească înainte de a alege un candidat pentru că, „a gândi, nu doare”.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici