Pecica: Concurs Regional de Interpretare Vocală și Instrumentală ,,Muzica ne poate uni”

La Pecica, în această săptămână, are loc cea de a doua ediție a Concursului Regional de Interpretare Vocală și Instrumentală ,,Muzica ne poate uni”.
Peste 270 de elevi din Pecica, Arad, din țară, dar și din străinătate, vor urca pe scena Casei de Cultură ,,Doru Ioan Petescu”. Concursul este organizat de Liceul Teoretic ,,Gheorghe Lazăr” Pecica și sprijinit de Primăria Orașului Pecica, Consiliul Local Pecica, Casa de Cultură ,,Doru Ioan Petescu” Pecica, Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Inspectoratul Școlar Județean Arad, Programul Național Cantus Mundi și Corul Național de Cameră ,,Madrigal-Marin Constantin”.
„Am salutat cu bucurie, în orașul nostru, ieri, cei peste 110 concurenți care au urcat pe scenă în prima zi a Concursului Regional de Interpretare Vocală și Instrumentală ,,Muzica ne poate uni”. Am văzut copii talentați, care au pregătit o varietate de stiluri muzicale și au umplut de viață Casa de Cultură ,,Doru Ioan Petescu”. Felicitări organizatorului principal Alexandru Zaharia pentru inițiativă și pentru că promovează numele orașului nostru în întreaga țară. Concursul continuă astăzi între orele 10-20 și mâine între orele 10-16. Mâine seara, la ora 19, publicul este invitat la gala corală organizată tot la casa de cultură, cu ocazia aniversării a opt ani de la înființarea Corului Liceului Teoretic ,,Gheorghe Lazăr” Pecica”, a declarat Petru Antal, primarul orașului Pecica.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici