Centrul Educațional Bridge își deschide porțile la Arad

Sâmbătă, 29 iulie, Centrul Educațional Bridge a așteptat vizitatorii cu porțile deschise. Acest eveniment s-a adresat în special părinților care au avut prilejul să descopere viziunea și filozofia în educație, echipa care urmează să implementeze proiectul și să primească răspunsuri la toate întrebările și curiozitățile referitoare la modul în care se desfășoară o zi în grădiniță.
Proiectul s-a născut din inima Asociației Sirinia, pe baza experienței acumulate în decursul a șapte ani de activitate în zona social-educațională, din care ultimii trei ani în segmentul educației non-formale și cu susținerea companiilor active pe piața locală: Trevertex Romania, Auto Schunn Arad, Lagermax Autotransport, Rospectra, Paula & Victor.
Conceptul de Bridge este asimilat atât în viziune, cât și în misiune scopului Asociației Sirinia, reprezentând liantul între adulți și copii, prezent și viitor. Acest centru educațional este puntea pe care orice copil poate călca cu încredere spre viitor, o punte care nu ar avea stabilitate dacă nu s-ar sprijini pe stâlpi temeinici, precum familia, o echipă de perspectivă, un program educațional ce face din excelență un țel, o clădire ce oferă un ambient plăcut și stimulativ.
Centrul educațional Bridge este un plan ambițios deoarece își propune să dezvolte dragostea de învățare și să contribuie la dezvoltarea globală a copiilor, urmărind nu doar competenţe academice, ci, în aceeaşi măsură, capacităţi, deprinderi, atitudini ce ţin de dezvoltarea socio-emoţională, cognitivă, precum şi dezvoltarea psiho-motrică.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

19 + 16 =