El Nino, o nouă colaborare cu JO: lansează piesa şi videoclipul „Eu ştiu”

După ce au colaborat la piesa „Pentru linişte”, El Nino şi JO vin cu un nou featuring – „Eu ştiu”. Piesa este compusă de El Nino, JO & Spectru.
Clipul, în regia lui San, spune în imagini povestea a doi îndrăgostiţi şi redă experienţele prin care au trecut pe parcursul vieţii, reuşind într-un final să se regăsească. „Muza pentru această poveste este iubita mea, iar împreună cu JO am scris refrenul piesei. Mă bucur că eu şi JO suntem pe aceeaşi lungime de undă şi uite că lansăm încă o piesa împreună. Sperăm să vă placă! Acum lucrez la un album nou, material pe care urmează să-l lansez în primăvara următoare”, a declarat El Nino. „Cu Nino sunt bună prietenă, înainte de toate şi îmi este foarte drag să petrecem timp împreună în studio. Inspiraţia vine repede şi vine bine! E a doua piesă pe care o facem împreună şi mă bucur să-i fiu din nou alături. Spre deosebire de primul featuring, piesa aceasta este una de dragoste şi sperăm să ajungă la inimile oamenilor care ne ascultă muzica”, a adăugat JO.
De-a lungul timpului, JO a cucerit publicul şi topurile muzicale cu hituri precum “Cu un picior în Rai”, „Mesajul meu”, “Şoapte”, “Nimeni nu-i perfect” (feat. George) sau „Taci inimă” (feat. Shift). Vara aceasta, JO a lansat alături de Randi “Mă întreabă inima”, continuarea hitului “Până vara viitoare”, iar de ziua ei, artista a făcut cadou publicului piesa „Stinge-mi luna”. Cariera ei este în plină ascensiune, iar recent a câştigat trei trofee Media Music Awards.
El Nino, pe numele real Alin Ghiţă, cântă rap de la vârsta de 17 ani. Artistul, originar din Craiova, s-a lansat în 2005 cu albumul de debut „Texte de sub sud”. Urmează apoi albumele „Torrent”, „Blindat”, „Advance”, „Un film de Oscar”, „Marele Alb” şi „Pe limba noastră”.
El Nino, o nouă colaborare cu JO lansează piesa şi videoclipul „Eu ştiu”

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

four × three =