Şiruri, perdele luminoase, ţurţuri dinamici şi îngeri 3D împodobesc Aradul

Aseară, la Arad a fost aprins iluminatul ornamental pentru Sărbătorile de iarnă, lumini care vor rămâne aprinse până în jurul datei de 7 ianuarie 2018. Ghirlande, figurine, şiruri şi perdele luminoase, ţurţuri dinamici şi alte elemente decorativ-ornamentale au fost puse în funcţiune atât în zona centrală a municipiului, cât şi în cartiere.
„Pe toată durata Sărbătorilor de iarnă veţi avea parte de foarte multe surprize. Prima dintre ele este tocmai alegerea unei noi locaţii de desfăşurare a Târgului de Iarnă. Nu mai puţin de 1000 metri liniari de ghirlande luminoase şi zeci de elemente decorative au transformat Parcul Eminescu într-un decor de poveste ”, a declarat primarul Gheorghe Falcă
Ca o noutate, anul acesta iluminatul festiv a fost extins şi pe străzile Ogorului şi Steagului, dar şi pe Calea Zimandului, Calea 6 Vânători, Calea Bodrogului, Dorobanților şi Vârful cu Dor. Tot o premieră sunt şi perdele luminoase dinamice cu LED-uri, intercalate de ţurţuri şi fulgi dinamici de pe clădirea fostei Prefecturi a Aradului, situată pe Bulevardul Revoluției nr.81. În acest fel a fost pusă în valoare o clădire în care acum aproape 100 de ani s-a scris istorie.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

twenty + 19 =