Alex Mladin lansează piesa şi clipul „Sub apus”

Vară, acorduri de chitară, o voce romantică şi un strop de nostalgie: Alex Mladin, finalist X Factor 2016, lansează cea de-a doua piesă din cariera solo: „Sub apus”. Piesa este compusă de artist, împreună cu Spike şi produsă de Theodor Costache şi Spike. Cu un videoclip în regia lui Cătălin Jichici, Livia Bordea joacă rolul iubitei artistului, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de iubire.
„Piesa “Sub apus” a fost creată la Spike (Paul Mărăcine) în curte. Stăteam chill, cu o chitară, cântam şi inspiraţia a venit imediat. Spike este un scriitor extraordinar, a fost o experienţă foarte tare să colaborăm şi sigur o să mai lucrăm împreună în viitor. Am vrut să transmitem vibe-ul romantic şi totodată nostalgic al piesei. Ştii sentimentul ăla pe care îl ai atunci când realizezi că nu ai făcut nici jumătate din lucrurile pe care ţi le-ai propus, iar vara e pe sfârşite? „Sub apus” e genul ală de piesă în care pur şi simplu nu ai cum să nu te regăseşti”, mărturiseşte Alex Mladin.
Pe platoul de filmare, momentele amuzante nu au întârziat să apară. Artistul a filmat într-o frumoasă curte de vară din Arad, pe parcursul a două zile. „Filmarea a fost realizată de Cătălin Jichici, super-eroul platoului. Zic asta pentru că a avut toate sculele pe el, plus soarele. A avut ceva arsuri după zilele respective şi arăta ca un rac. Noi am mai trişat cu o limonadă, ne ascundeam de soare, pe scurt, oameni foarte serioşi! Şi am făcut sacrificii mari pentru acest clip; am fost îmbrăcaţi în negru când soarele ne zâmbea foarte larg. În plus, am avut probleme cu vremea – ploaie, vânt, dar cu puţină răbdare, am depăşit momentele şi soarele şi-a făcut apariţia. Am fost arşi de soare şi răcoriţi de ploaie, un amestec minunat”, a adăugat artistul.
În vârstă de 23 de ani, Alex Mladin şi-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 9 ani. La 14 ani, a făcut parte dintr-o trupă ca solist şi chitarist, iar din anul 2012 a început să ia lecţii de canto. În anul 2016, Alex Mladin a participat la X Factor, unde a ajuns până în finală, iar la finalul anului 2017, a lansat primul single din carieră: „Îşi ascunde inima”. Tot atunci, Alex începe colaborarea cu Damian Drăghici pentru MCulture, un proiect format dintre 13 artişti cool, cu voci excepţionale, printre care se numără Jazzy Jo, Cristine Popa, Cristina Stroe, Skizzo Skillz, Olga Verbiţchi şi Ilinca Băcilă. În luna februarie a anului 2018, artistul lansează împreună cu MCulture cel de-al doilea episod al proiectului, „Mona”, reinterpretată într-o manieră pop cu influenţe reggae.
Alex Mladin lansează piesa şi clipul „Sub apus”:

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

16 + seventeen =