Mii de petarde au fost confiscate din piețele Aradului

Polițiștii arădeni au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe acțiuni pe raza municipiului și județului, pentru depistarea celor care nu respectă legislația privind comercializarea materialor pirotehnice.
Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au găsit în Piața Fortuna un bărbat de 42 de ani, din Arad, în timp ce oferea spre comercializare, fără drept, 1.447 petarde și materiale pirotehnice de diferite tipuri și mărci. Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat o femeie de 47 de ani și un bărbat de 32 de ani, ambii din Arad, în timp ce ofereau spre comercializare în Piața Mihai Viteazul 600 de petarde de diferite tipuri și mărci, fără a îndeplini cerințele legale. La Sântana a fost depistat un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate, în timp ce comercializa în piața agroalimentară, fără drept, 36 de bucăți material pirotehnic.
Cele 2.083 de petarde au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele celor prinși că încercau să le vândă fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu materiale pirotehnice, fără drept.
Acțiunile efectuate de polițiști în baza planului de acțiune „Foc de artificii” vor continua în perioada următoare, atât în municipiu cât și în județul Arad.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

four + fourteen =