Atenție arădeni: a început curăţenia de primăvară

Foto: Arhiva

Primăria Municipiului Arad a anunțat că începând de luni, 18 martie 2019, la nivelul municipiului se desfăşoară „Curăţenia de primăvară”. Ampla acţiune de salubrizare are un program stabilit, care poate suferi modificări numai în caz de condiţii meteo nefavorabile.
Anul acesta „Curăţenia de primăvară” a început din centrul municipiului. În perioada 18 – 22 martie, echipele edilitare vor executa toaletări, recepări, tăieri arbori şi vor tunde gardul viu acolo unde este necesar. Străzile din zona centrală a municipiului vor fi măturate şi spălate, iar platformele gospodăreşti vor fi şi ele igienizate. La nivelul canalizării pluviale se vor executa lucrări de întreținere, gurile de scurgere vor fi curăţate, se vor înlocui grătarele şi gurile de scurgere din material compozit, care au fost fie avariate, fie au fost sustrase. De asemenea se vor înlocui capacele căminelor de vizitare. Sunt programate de asemenea reparaţii şi lucrări de întreţinere a iluminatului public, vor fi înlocuite corpurile de iluminat defecte şi becurile arse, se vor remedia defecţiunile înregistrate de reţele. Echipele S.C. ELBA S.A vor verifica modul în care funcţionează iluminatul public.
Lucrările vor continua în toate cartierele din municipiu. Oraşul a fost împărţit în 10 zone, fiecăreia dintre ele fiindu-i alocate în medie trei zile, excepție făcând cartierul Grădişte unde echipele edilitare vor munci doar în ziua de 4 aprilie.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

four × two =