Rezultate fantastice pentru arădeni la Campionatul Național de 6, 12 și 24 ore de alergare

Atleții legitimați la Club Sportiv Universitatea Arad au fost la înălțime la Campionatul Național de 6, 12 și 24 ore de alergare. Evenimentul s-a desfășurat la Timișoara, în cadrul competiției internaționale de ultramaraton S24H.
37 de atleți de la 17 cluburi sportive din toată țara au participat la Campionatul Național de 6, 12 și 24 ore de alergare, aflat anul acesta la a doua ediție. La proba de 6 ore – feminin, arădeanca Olga-Iulia Ghinga a alergat 70,25 km și a obținut cea mai bună performanță de până acum la această categorie la nivel național, precum și titlul de campioană națională. Roland Unterweger a devenit campion național la 6 ore de alergare, cu 77,446 km parcurși. Surorile Andreea și Nicoleta Șușca s-au clasat pe a treia treaptă a podiumului la Campionatul Național de 12 ore alergare, fiecare cu câte 57,306 km. Proba de 24 de ore – feminin a fost câștigată de campioana națională Mara Guler-Cionca, care a așergat 215,479 km – cea mai lungă distanță parcursă la această categorie de o sportivă româncă până în prezent.
Campionatul Național a presupus parcurgerea unei distanţe cât mai mari în decursul a 6, 12 sau 24 ore de alergare, pe o buclă cu lungimea de 1222,48 metri din Parcul Copiilor „Ion Creangă” din Timișoara. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul concursului internațional de alergare de anduranță S24H, organizat de Super Sports Club, Federaţia Română de Atletism și recunoscut de Asociația Internațională de Ultramaraton.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

five × 3 =