Balul Comunității Arădene, eveniment filantropic, într-un cadru de excepție

Vineri, 1 noiembrie, de la ora 19, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, are loc vizionarea spectacolului Halloween Around The World, care se desfășoară în cadrul primei ediții a Balului Comunității Arădene.
Balul Comunității Arădene are la bază un concept original, care își propune să devină un eveniment de tradiție în peisajul filantropic al județului Arad. Organizatorii doresc să atragă cât mai multe persoane fizice și companii, care să sprijine semenii aflați în dificultate și, în egală măsură, să susțină și să încurajeze perspectivele de viitor ale tinerei generații. Astfel, sumele încasate vor fi redirecționate către premierea olimpicilor arădeni și a tinerilor cu rezultate deosebite în domeniul cunoașterii, artei, sportului – eveniment care se desfășoară anual în cadrul galei Comunitatea Arădeană Sprijină Performanța.
Manifestarea se desfășoară sub înaltul patronaj al Ambasadei Franței în România, care, începând cu ediția din 2019, a decis instituirea unui premiu special intitulat Prix d’excellence de l’Ambassade de France en Roumanie, purtând semnătura ambasadorului Franței în funcție în România. În cadrul acestei gale, în fiecare an sunt premiați 200 de copii, unde fiecare dintre ei este recompensat cu un premiu în bani, în valoare de 400 lei, diplome de merit, însemne personalizate, burse la universitățile din Arad și participare la tabăra olimpică, organizată anual la Castelul Csernovics din Macea.
Programul evenimentului:
Ora 19:00:
Deschiderea evenimentului de către actorul și directorul Teatrului Clasic Ioan Slavici, Bogdan Costea, urmată de Halloween Around The World – un spectacol cu momente deosebite de muzică și coregrafie din filme muzicale celebre, cu mare succes la publicul din întreaga lume: Phantom of the Opera, Cats, Beauty and the Beast, Sister Act, Singin’ in the rain.
Ora 21:00:
Spectacolul va continua până la ora 23:00 cu Balul Comunității Arădene – un moment de socializare, dans și etalare a costumelor originale de Halloween, în atmosfera întreținută de DJ Yanis – rezident Bamboo Club București.
Ora 23:30:
Pentru cei cu bilete corporate (VIP), seara se va prelungi cu un After Party în Sala Studio a teatrului, alături de DJ YANIS, șampanie, gustări alese și multă voie bună.
Distribuție:
Ada Petra Mîrza -Metalhead, Mezzo-Soprano
Andrei Petruș – Tenor X-Factor
Sara Gheorghe – Percuționist – Romanian Youth Orchestra
Corul Colegiului Sabin Drăgoi Arad – Eutherpe
Dirijor: Cristina Cameniță
Baletul Balului Comunității Arădene:
Studenți din cadrul Universităților Arădene “Aurel Vlaicu” și “Vasile Goldiș”
Coregraf: Florin Mariș
Dress code: Masquerade
Evenimentul este susținut de Asociația Europeanul. Biletele se pot achiziționa de la casieria Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad, dar și din alte locații partenere. Bilete online se pot achizitiona de pe: https://m.iabilet.ro/bilete-balul-comunitatii-aradene-46173
Prețuri bilete:
Parter (locuri în sală): 200 lei / persoană
Etaj 3 (locuri in sală): 100 lei / persoană
Lojele de la parter, etaj 1 și etaj 2 sunt rezervate companiilor, sub formă de pachete corporate. Pentru achiziționarea pachetelor corporate: 0728 669 558 / 0742 116 432 sau pe email: asociatiaeuropeanul@gmail.com

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici