Mario Fresh a lansat „Sufăr”

Foto: Arhiva

După ce a încheiat anul împreună cu Lino cu „Paharele”, Mario Fresh lansează „Sufăr”, prima sa piesă pe anul 2020, un single pentru cei care suferă din dragoste și care își caută necontenit sufletul pereche.
O coproducție Golden Boy Society și Cat Music, muzica și versurile piesei „Sufăr” au fost compuse de Alex Velea, orchestrația a fost realizată de Florin Buzea și Răzvan Matache, iar videoclipul, ce are un summer vibe care te va duce cu gândul imediat la vacanță, a fost regizat de către Gabriel Ciolpan.
Mario Fresh are în portofoliu numeroase premii muzicale, dar și single-uri cu milioane de vizualizări pe YouTube, de la prima piesă pe care a lansat-o, „N-ai școală… e nasol”, până la single-urile „Am rămas cu gândul”, „Iartă-mă”, „Cum îmi place”, „Fata de la metrou”, „Alfabetul iubirii” sau „Solo”, hit ce a cucerit topurile muzicale și a generat aproape 12 milioane de vizualizări pe YouTube. În mijlocul verii, Mario Fresh a colaborat cu Dorian Popa pentru „Caliente”, single ce a adunat peste 15 milioane pe YouTube, apoi a lansat “Săraca inima mea”.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici