Dj Lucian (Lucian Mitrache) & Geo (George Naita) revin în forță cu „Positive Vibes”

Dj Lucian (Lucian Mitrache) & Geo (George Naita) revin în forță cu o nouă piesă de calitate, care se numește „Positive Vibes”.
În aceasta perioadă delicată, când întreaga omenire suferă din cauza pandemiei, cei doi artiști ne încântă sufletul cu o piesă plină de energie de pozitivă și care este hrana spirituală pentru suflet și minte. „Positive Vibes” va avea lansarea oficială la radio în țări precum Germania, Austria, Spania, Rusia, Bulgaria și Serbia, fiind cunoscut faptul că cei doi artiști și producători români sunt foarte apreciați de dj-ii și producătorii din afară, unde genul muzical EDM este foarte popular. După ce au colaborat cu nume de legendă din industria EDM precum DJS FROM MARS, Wolfpack, Flip Capella, Justin Prime sau Cuebrick, cei doi artiști au reușit o nouă premieră pentru România. De data aceasta au colaborat cu celebra DJ-ită și producătoare din Spania, B Jones, care a fost numită ambasador muzical la Ibiza și a fost invitata specială la showul aniversar al legendarului David Guetta, unde a mixat alături de celebrul actor Idris Elba (Luther, Thor).
“Chiar dacă trecem printr-o perioadă delicată, nu va pierdeți speranța, vor veni și vremuri mai bune. Cântați, zâmbiți, dansați. Bucurați-vă de voi, de ce aveți, de ceea ce sunteți, de cei dragi. Priviți viața zâmbind și veți putea simți cum ea se bucură alături de voi. Totul va fi bine, dragi prieteni! Mulțumim frumos tuturor celor care ne susțin și ne apreciază muzica, dar și celor care ne pun bețe în roate pentru că ne motivează și mai mult. Fără voi dragilor, noi nu am există! Fiți responsabili și gândiți pozitiv!”

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici