Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad se modernizează pe bani europeni

Facultatea de Științe Economice a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad beneficiază de o clădire care va fi modernizată pe bani europeni.
Un proiect cu finanţare europeană pentru îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale a fost contractat astăzi în Regiunea Vest și are ca beneficiar Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad – „Reabilitare, modernizare, extinderea și echiparea clădirii Corp A, din str. Paul Chinezu nr. 10, demolare parțială corp B”.
Facultatea de Științe Economice îşi va muta activitatea din locația actuală în imobilul de pe strada Paul Chinezu nr. 10 în urma implementării acestui proiect.
Clădirea, cu regim de înălțime S+P+2E, va avea o suprafață totală desfășurată de 3.313 metri pătraţi. Proiectul cuprinde inclusiv dotarea unității de învățământ cu toate echipamentele specifice necesare şi peste 1100 de studenți vor beneficia de această infrastructură de educație extinsă, reabilitată și modernizată.
Valoarea totală a investiţiei este de 26.938.056,58 lei, din care 26.399.295,46 lei finanţare nerambursabilă. Durata de implementare este de 34 de luni.
Proiectul este finanţat prin Regio-POR 2014-2020, Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, Prioritatea de investiții 10.1 – Investițiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

four × three =