USR Arad anunță: USL 2.0 este de astăzi oficial în Arad

USR Arad a reacționat față de desemnarea celui de-al doilea viceprimar al Aradului în urma votului în comun al consilierilor PNL și PSD.
„Colaborarea locală de aproape două decenii dintre PNL (PDL) și PSD a fost oficializată astăzi în Arad, când cele două partide din vechea clasă politică l-au ales pe pesedistul Ilie Cheșa viceprimar al municipiului.
Acest vot este certificatul de naștere al noului USL local, oferind PNL majoritatea de care are nevoie pentru a gestiona după bunul plac resursele municipiului. Banii vor putea fi alocați discreționar pentru proiecte la suprapreț, vor putea fi trecute PUZ-uri care permit ridicarea de blocuri între case și alte decizii favoarea celor două partide, nu orașului.
USR va continua să facă o opoziție constructivă, să amendeze proiectele ajunse la vot în CLM, să servească interesele arădenilor. Îi vom reprezenta pe aceștia în fața administrației, vom promova măsurile cu care am candidat și pentru care am primit mandat de la cetățeni”, anunță USR Arad.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

1 + 17 =