[VIDEO] Tragedie la Șagu: Doi morți într-o mașină care a intrat într-un pom și a ars

O adevărată tragedie s-a produs în această după-amiază pe DN 69, în apropiere de Șagu. Două persoane au murit într-o mașină care a intrat într-un pom și a ars. Conform informaților oferite de lt. col. George Pleșca de la ISU Arad, la locul accidentului au intervenit Detașamentul Arad cu o autospeciala de stingere, și două autospeciale SMURD, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șagu. Din nefericire, pentru cele două victime nu s-a mai putut face nimic, constatându-se decesul acestora.


La volan s-a aflat un tânăr de 19 ani care avea de curând permis de conducere și ca pasageră, o femeie de 45 de ani. Rudele acestora sosite la fața locului au acuzat forțele de ordine. Pentru că situația a degenerat au intervenit forțele speciale.
„Astăzi, în jurul orei 15.30 a avut loc un accident rutier grav pe D.N.69. Din cercetări a reieșit că un tânăr de 19 ani, din satul Fiscuț care conducea un autoturism pe DN 69, din direcția Arad spre Șagu, la un moment dat părăsește partea carosabilă și intră în coliziune cu un copac după care autoturismul este proiectat într-un alt copac moment în care ia foc. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și a unei femei de 45 de ani, pasageră în autoturism. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale”, a declarat inspector principal Livia Pescar, Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici