VEZI AICI Cum a fost jefuit cunoscutul actor arădean Zoli Lovas într-o benzinărie

Foto: Arhiva

Aradul devine un oraș tot mai puțin sigur. O demonstrează și postarea unui cunoscut și iubit actor arădean, Zoltan Lovas, de pe o rețea de socializare. Acesta anunță cu lux de amănunte cum a fost victima unui jaf, fără milă, într-o benzinărie arădeană. După ce apune cum a fost jefuit, Zoli Lovas mulțumește poliției pentru reacția fantastică de care a dat dovadă, oamenii legii solicitând și asistență medicală de urgență deoarece tensiunea sa arterială era foarte mare. Iată cum descrie Zoli Lovas filmul evenimentelor pe Facebook:
„În primul rând, VA MULȚUMESC TUTUROR pentru îngrijorare. Sunt bine, doar puțin zdruncinat, dar voi fi bine. Pentru cei care nu știți ce s-a întâmplat, am fost jefuit în această dimineață la benzinărie. M-am adunat, mâinile încă îmi tremurau, eram amețit și sincer cred că am fost în stare de șoc. Banii mei dispăruseră. Am sunat la poliție, au fost fantastici și au cerut asistență medicală, deoarece tensiunea mea era mare de tot. Poliția m-a întrebat dacă știu cine a făcut-o și le-am spus „Da, a fost pompa numărul 2.”.
„Jaful” reclamat de simpaticul actor arădean ar fi fost comis de una dintre pompele benzinăriei, adică, totul a fost doar o reacție a sa față de scumpirea galopantă și necontrolată a prețului carburanților practicat de marile rețele de distribuție din România, pe spatele românilor.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici