Scandalos: Suporter Club UTA, exclusă din cadrul AFC UTA!

Foto: FB

Ceea ce părea de neconceput -a întâmplat: Suporter Club UTA (SCU) a fost exclusă din cadrul AFC UTA. Excluderea a avut loc în adunarea generală extraordinară care a avut loc cu puțin timp în urmă. Cinci dintre cei șase membri ai adunării generale au votat pentru excludere.
Este oficial!
Adunarea Generală a Asociației Fotbal Club UTA a votat excluderea Suporter Club UTA din asociație, devenind astfel Adunarea Generală a familiei Meszar.
Suporter Club UTA a fost membru fondator în AFC UTA, iar istoria asociației noastre s-a confundat, încă de la înființare, cu cea a clubului UTA. Suporter Club UTA a fost parte din FCM UTA, UTA SA, UTA Bătrâna Doamnă și AFC UTA, în calitate de organism deținător al mărcii „UTA”, fiind mereu pilonul care a dat clubului echilibru, moralitate și, mai ales, identitate.
Astăzi, prin excluderea Suporter Club UTA din AFC UTA, de către familia Meszar, acest pilon este zdruncinat, însă nu dărâmat.
Este datoria noastră să apărăm și să luptăm pentru ca numele „UTA” și moștenirea Baronului să rămână nepătate și să nu poată fi târâte prin noroi de către o șleahtă de pungași mărunți. Nu ne vom da bătuți! Nu vom renunța să luptăm pentru valorile morale în care credem și pe care le promovăm!
Ne luăm angajamentul în fața tuturor suporterilor să luptăm prin toate mijloacele legale pentru a întoarce o decizie pe care o considerăm abuzivă, discreționară și lipsită de temeinicie!
Pentru noi doar UTA contează și asta nu se va schimba niciodată!” – a anunțat Suporter Club UTA.
Problema se va tranșa, deci, în instanță. În urma acestui vot de astăzi rămân însă destule semne de întrebare, mai ales că totul s-a petrecut cu puțin timp înaintea unui joc extrem de important, partida UTA-FC Botoșani.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici