După „Sixteen”, Alice revine cu un nou single și videoclip – „Fire”

Piesa este produsă de echipa lui Alice (Marcel Prodan și Andrei Nemirschi), echipa din spatele hitului „Mr. Saxobeat”, iar videoclipul este regizat de Andrei Nemirschi.
Instrumentalul single-ului are în spate doi instrumentiști de excepție: toboșarul câștigător al premiului Grammy, Dylan Wissing, cunoscut pentru colaborările sale cu Alicia Keys, Eminem, Kanye West și Drake, respectiv chitaristul Nick Tsang al cărui palmares include colaborări cu The Backstreet Boys, Ed Sheeran, AlunaGeorge, Modestep sau Jess Glyne.
Alice și-a exprimat entuziasmul pentru colaborarea cu astfel de talente de renume, spunând: “Sunt încântată să lucrez alături de artiști care și-au lăsat amprenta în istoria muzicii și încerc să învăț cât pot de mult din aceste experiențe. A fost foarte frumos la înregistrări, dar mai ales la filmări, fratele meu, Eric, fiind invitat special în videoclip. Fiecare moment al acestei călătorii a fost inspirațional și abia aștept ca fanii să experimenteze magia piesei ‘Fire’.”
Toboșarul Dylan Wissing a adăugat și el, lăudând proiectul: „Prima noastră colaborare… și a fost pur și simplu uimitor. Calitatea producției, direcția și viziunea artistică sunt de top, a fost o adevărată plăcere să particip!”

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici