Francisca lanseaza single-ul „Piatra de pe inimă”, feat Uddi

art.franciscaDacă anul trecut a lansat primul ei single, frumoasa Francisca lansează acum al treilea single din carieră, dar și prima colaborare cu Uddi.
O coproducție Cat Music și Chili Music Pro, piesa „Piatra de pe inimă” este compusă de Marius Dia și produsă de Lorean Georgian, iar colaborarea dintre cei doi artiști s-a concretizat după participarea în cadrul concursului X Factor.
„„Piatra de pe inimă” este o parte din mine, dar și un nou inceput. Gelozia, posesivitatea, indiferența, distrug lent, dar sigur, fiecare poveste de dragoste și ajungem să luptăm pentru o relație fără viitor. Mi-am dorit colaborarea cu Uddi deoarece după concursul X Factor am legat o strânsă relație de prietenie și, împreună cu echipa mea, am decis că el este cel mai potrivit pentru acest proiect”, a declarat Francisca. „Colaborarea cu Francisca este un lucru pe care mi l-am propus de mult și iată că, în sfârșit, a prins contur. Noi ne știm încă de la X Factor și îmi face plăcere să lansăm o piesă împreună. Sper să vă facă și vouă la fel de multă plăcere să o ascultați”, a declarat UDDI.
Francisca și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la vârsta de 5 ani, iar timp de 14 ani a studiat actoria, muzica și dansul îndrumată de numeroase personalități celebre din România și de peste hotare. Anul 2012 își pune amprenta asupra carierei sale, odată cu participarea în cadrul celebrului concurs X Factor, unde Francisca a uimet juriul cu calitățile ei vocale și reusește să ajungă până în semifinală, alături de trupa RED.
„Piatra de pe inimă”:

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici