Francisca lansează lyric video-ul „Cu pumnii în piept”

Francisca revine cu lyric video-ul „Cu pumnii în piept”, o piesă despre sentimente, compromisuri și momentele dificile dintr-o relație.
O coproducție Cat Music și Panda Music, piesa „Cu pumnii în piept” este compusă de Marius Dia, Erik Tchatchoua & George Papagheorghe și produsă de Andrei Idu, Dorin Voicu & Marius Dia. „Indiferența distruge orice suflet și transformă ușor iubirea în ură și suferință, toate conducând spre capitolul final al oricărei relații. Piesa „Cu pumnii în piept” este despre o iubire consumată ce a devenit treptat o iubire toxică, hrănită cu certuri, vorbe dure și indiferență, dar și despre momentele în care sentimentele se pierd, iar cei doi identifică în celălalt doar defecte. Aceasta poate fi povestea mea și a ta. Sunt convinsă de faptul ca mulți dintre ascultători se vor regăsi în aceste versuri”, a declarat frumoasa artistă.
Francisca și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la vârsta de 5 ani, iar timp de 14 ani a studiat actoria, muzica și dansul îndrumată de numeroase personalități celebre din România și de peste hotare. Anul 2012 își pune amprenta asupra carierei sale, odată cu participarea în cadrul celebrului concurs X Factor, unde Francisca uimește juriul cu calitățile ei vocale și reușește să ajungă până în semifinală, alături de trupa RED. Artista a debutat în anul 2015 cu piesa „Piatra de pe inimă”, în colaborare cu Uddi, colegul ei de la X Factor. În același an, Francisca a lansat single-ul „Lacăt la inimă”, cu primul videoclip din carieră. La câteva luni de la colaborarea cu Pacha Man pentru piesa și videoclipul „Lacăt la inimă”, Francisca surprinde cu piesa „OMG”. În 2016, artista „intră pe un ‘Drum de piatră”, alături de F. Charm.
Francisca, video-ul „Cu pumnii în piept”:

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

three × 3 =