Geo Da Silva & KATTY S. lansează single-ul și videoclipul “Makosa”, feat Niko

Geo Da Silva revine cu un nou single cu versuri în limba engleză și un beat dance-balcanic, „Makosa”, lansat în colaborare cu Katty S si Niko. Piesa este compusă de Gheorghe Constantin Cristinel, Adrian Corneliu Ivan & Sergio Duran Baldovi, iar videoclipul filmat în Barcelona, a fost regizat de Sergio Duran Baldovi & Geo Da Silva în studiourile Supermotion. „”Makosa” este o piesă de distracție, cu dans, pe care merită să o asculți cu prietenii și să înveți fiecare pas. Piesa este creată într-un mod „atipic” și a pornit de la pașii de dans, apoi au fost adăugate versurile și muzica. „Mă bucur foarte mult că lansez această piesă alături de Cat Music! „Makosa” este o piesă foarte cool care poate anima orice petrecere. Oamenii vor piese de dans ca să se distreze. Așadar, „Makosa” este pentru voi. Sper să vă placă!”, a declarat Geo Da Silva.
Până în prezent, Geo Da Silva a lansat piese precum „I want you“(ft. Mr. Sax), „Noaptea-i nebună”, „Stai”, „Doar tu și eu”, „România dansează”. Prezent în spatele pupitrului pe scena muzicală de aproape un deceniu, artistul originar din Timișoara a surprins de multe ori și prin energia pe care o transmite în calitate de MC. Geo Da Silva a deschis porțile entertainmentul european odată cu lansarea single-ului „I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat într-un brand de entertainment international.
Katty S este o artista rusoaică celebră, cu care Geo Da Silva și DJ Duran au colaborat pentru „I’ll be back to you”, piesă de succes în Spania, Portugalia, Argentina, Columbia, Venezuela, Mexic și altele.
Geo Da Silva & KATTY S., single-ul și videoclipul „Makosa”, feat Niko:

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

ten + 16 =