What’s Up te trimite la ora de muzică. Află cum poţi câştiga o colaborare cu celebrul artist!

Chiar daca şcoala a început de doar câteva zile, What’s Up deja îţi da teme pentru acasă. Artistul te provoacă în această toamnă la un concurs ce are în centrul atenţiei piesa „Vreau să fiu bun“, single cu un mesaj puternic.
Tot ce trebuie să faci este să asculţi piesa, să compui câteva versuri, să te înregistrezi cum cânţi şi să ne trimiţi un link cu înregistrarea pe adresa concurs@catmusic.ro. Astfel, aceasta este ocazia perfectă de a câştiga un featuring cu What’s Up.
„Pentru mine este o descărcare să pot face ceva simplu şi fără presiune. Când am început să fac muzică mă simţeam liber, dar evident că nu erau resurse pentru filmări, pentru imagine sau artwork-uri. Nu şiam de tag-uri sau hashtag-uri, iar Facebook-ul era încă în burtă. Mereu a trebuit să improvizez, să fac ceva din nimic. Old school style. Îmi aduce aminte de copilărie şi, dacă tot vorbim despre începuturi, hai să vedem cine va câştiga provocarea de a avea un început alături de mine“, a spus cântăreţul.
What’s Up este unul dintre cei mai importanţi artişti din România, ce a lansat de-a lungul timpului piese care au cucerit topurile muzicale şi au zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Cel mai de succes single al cântăreţului este „La tine“, melodie lansată în acest an şi care are peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. Alte piese ale artistului ce au cucerit topurile muzicale sunt „Taxi“, „Bine“ şi „K la meteo“ (feat. Andra).
What’s Up te trimite la ora de muzică. Află cum poţi câştiga o colaborare cu celebrul artist:

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

five + 20 =