Nadiris lansează piesa şi videoclipul „Vorba vine“

Cat Music prezintă o nouă artistă, Nadiris, ce şi-a făcut de curând debutul în muzică sub bagheta băieţilor de la DOMG (Dorian Oswin şi Mihai Gruia). La două luni de la lansarea primului ei single, intitulat „Fructul interzis“, cântăreaţa vine cu o piesă nouă: „Vorba vine“.
Noul single al artistei vorbeşte despre o relaţie ajunsă la final, însă doar unul dintre parteneri a trecut peste despărţire, în timp ce altul este legat în continuare de trecut. Piesa „Vorba vine“ a fost compusă în studiourile Mango Production şi beneficiază de un videoclip regizat de Daniel Libeg. „«Vorba vine» este o piesă parca ruptă din sufletul meu şi din trăirile mele. În ea se poate regăsi oricine. Sunt încantată de colaborarea cu băieţii de la DOMG! Mereu mi-a plăcut muzica pe care Dorian şi Mihai o compun şi vreau să le mulţumesc pentru încredere! Îi mulţumesc foarte mult şi lui Daniel Libeg pentru minunatul clip“, a spus Nadiris.
„Ne bucuram întodeauna când avem ocazia să lucrăm cu voci tinere şi fresh! Nadiris ne-a plăcut foarte mult şi am decis să colaborăm cu ea. Sperăm să vă placă acest single la fel de mult cum ne place nouă“, au completat băieţii de la DOMG.
Pe numele real Adina Gabriela Tihulca, Nadiris s-a născut pe 23 octombrie 1997 în Bucureşti, iar pasiunea pentru muzică şi-a descoperit-o la vârsta de 11 ani. De-a lungul anilor, ea a participat la mai multe concursuri şi festivaluri, iar de doi ani de zile ia lecţii de canto cu Maria Simion la Tralala School.
Nadiris, piesa şi videoclipul „Vorba vine“:

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici