Matteo cucerește Asia cu hit-ul „Panama”

Matteo a provocat o întreaga nebunie la mii de kilometri depărtare, în China, cu hitul „Panama”, reușind să devină una dintre cele mai căutate și mai vizualizate piese.
Single-ul său a reușit să ajungă în Top 100 al căutărilor în China, ocupând chiar și locul 1 pe Shazam.
Fenomenul ce a provocat aceasta frenezie este intitulat „panama dance” și a luat amploare pe YouTube, unde pot fi găsite sute de coregrafii pe melodia artistului, realizate de profesioniști sau amatori, de asemenea. Așadar, un nou curent a luat naștere pe rețelele de socializare, fapt ce a provocat creșterea vizualizărilor melodiei într-un număr semnificativ.

Matteo a cucerit, de-a lungul timpului, topurile muzicale și publicul cu numeroase hituri, precum „Andale”, „Gândesc cu voce tare”, „Amândoi”, „Mi-e bine” (alături de Lidia Buble) sau „Bună, Marie!” (feat. Uddi), cel mai recent hit, care a adunat în trei luni peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube și a devenit salutul verii.
După hitul „Bună, Marie”, Matteo a surprins din nou, cu o piesa super-catchy „Dar-ar naiba / Racatan” Și o colaborare inedită, alături de Keed (Satra B.E.N.Z.) și Gabi Bagu.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

18 − ten =