Carla’s Dreams lansează „Inima” în colaborare cu Delia și „Animal de pradă”

© www.themoment.ro

Carla’s Dreams și-a surprins fanii cu lansarea a două piese: „Inima” cu videoclip în colaborare cu Delia și „Animal de pradă”.
Carla’s Dreams feat. Delia – „Inima”:

Carla’s Dreams – „Animal de pradă”:

„Inima” este inclusă pe albumul „Antiexemplu” și a fost prezentată publicului în premieră, în această variantă cu Delia, la show-ul Carla’s Dreams de la Arenele Romane, la fel ca și piesa „Animal de pradă”. „”Inima”, o piesă scrisă și lansată de către Carla’s Dreams acum 5 ani de care s-a îndrăgostit Delia cu ceva timp în urmă și care a căpătat împreună cu ea o nouă viață, o nouă formă. O adresare către inimă, un dialog sincer despre sentimente, dezamăgiri și speranțe. Un duel ascuns dintre rațional și subconstient”, au declarat Carla’s Dreams. „De fiecare dată ne completăm bine Carla’s Dreams și cu mine și nu ne putem abține să nu colaborăm”, a spus Delia.
„Inima” este compusă de Carla’s Dreams și produsă de Costin Bodea, iar „Animal de pradă”, compusă tot de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi, cel care a produs toate hiturile artiștilor, „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Imperfect”, „Acele”, „Antiexemplu”, „Până la sânge”. Videoclipurile pentru „Inima”, ca și cel pentru „Animal de pradă” au fost regizate și filmate de Roman Burlaca și George Secrieru de la BR Films, cu care Carla’s Dreams colaborează de fiecare dată.
De curând, Carla’s Dreams au lansat single-ul „Frica, care are 4 milioane de vizualizări este pe locul 3 în trending.
Carla’s Dreams – „Frica”:

Carla’s Dreams au lansat și „Beretta” care are deja peste 17 milioane de vizualizări.
Carla’s Dreams – „Beretta”:

„Formula Apei”, o altă piesă de pe albumul „Antiexemplu”, a fost lansată zilele trecute cu videoclip în regia lui Roman Burlaca.
Carla’s Dreams – „Formula Apei”:

De curând, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube unde au 468 000 000 de milioane de vizualizări. Este al doilea canal de YouTube din România la categoria artiști, pe locul 1 fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonați.
Anul acesta, Carla’s Dreams au susținut un nou concert la Arenele Romane, eveniment sold out pentru lansarea albumului „Antiexemplu”, show regizat de artiști.
Carla’s Dreams au câștigat anul acesta patru premii în cadrul Media Music Awards: Best Song „Imperfect”, Best Group, Spring Hit „Antiexemplu” și Summer Hit „Până la sânge”. Carla’s Dreams este jurat pentru al doilea sezon X Factor de la Antena 1. În primul sezon, a câștigat împreună cu concurenta sa Olga Verbițchi.
Delia a lansat single-ul „Fata lu’ tata”, piesă compusă de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi. Artista a mai colaborat cu Carla’s Dreams atât pentru „Cum ne noi” (featuring), dar și „Da, mamă”, ambele hituri incontestabile în România.
Delia – „Fata lu’ tata”:

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Alex Ceaușu, cu care Delia a mai colaborat pentru „1, 2, 3, 4”, „Rămâi cu bine” sau „Verde Împărat”.
Delia – Verde „Împărat”:

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

five × 4 =