Cum încurajează Primăria Municipiului Arad performanţa: 90 de lei, o bursă de performanţă

Primăria Municipiului Arad va acorda aproape 4000 de burse elevilor arădeni, în cuantum total de aproximativ 2.843.000 lei.
Elevii din învăţământul preuniversitar de stat pot beneficia de burse de performanţă, burse de merit, burse de studiu şi burse de ajutor social. Pentru anul şcolar 2017-2018, Primăria Municipiului Arad va acorda 28 de burse de performanţă, 265 de burse de studiu, 2642 burse de merit şi 1042 burse sociale. Cuantumul burselor a fost stabilit la 90 de lei – bursa de performanţă, 80 de lei – bursa de merit, 70 de lei – bursa de studiu şi 60 de lei – bursa socială.
Cele mai multe burse de performanţă, şapte, vor ajunge anul acesta la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”, câte 6 la Colegiul Naţional „Preparandia – Dimitie Ţichindeal” şi Colegiul Economic, iar 3 la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttebrunn”. Colegiul Naţional „Moise Nicoară”, Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” şi Liceul Naţional de Informatică primesc câte 2 astfel de burse. Colegiului Naţional „Moise Nicoară” îi revin anul acesta cele mai multe burse de merit, 355, iar Liceul cu Program Sportiv este lider la burse de studiu, 129 de elevi ai acestei unităţi de învăţământ fiind răsplătiţi pentru rezultatele lor.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

13 + 1 =