VEZI AICI cum poţi avea sprâncene de vedetă în doar 60 de secunde: Mad4EyeBrows, fardul minune

Femeile îşi doresc sprâncene de vedetă. Apelează la centre de înfrumuseţare şi la cabinete cosmetice, plătind sume importante de bani. De curând, Mad4EyeBrows a ajuns şi în România şi le face femeilor viaţa mai frumoasă. Mad4EyeBrows este un fard semipermanent de sprâncene, care poate fi aplicat acasă.

Mad4EyeBrows acţionează ca extensii instante de sprâncene. Este perfect pentru îngroşarea, prelungirea şi umplerea sprâncenelor pentru a obţine o formă perfectă a sprâncenei. Aceasta functionează prin sculptarea sprâncenei cu o pigmentare de culoare fină de pulbere. Utilizat zilnic, produsul va dura până la 350 de aplicări şi se va potrivi perfect pentru acoperirea rădăcinilor crescute de păr.

Femeile care l-au folosit spun că este fardul pe care l-au căutat pentru a se putea aranja singure, acasă. Printre beneficiile Mad4EyeBrows este faptul că poate fi aplicat în numai 60 de secunde. Mad4EyeBrows este format din fibre. Utilizează o pulbere minerală foarte fină, acoperă parul gri şi este rezistent la stropi şi sudoare. Mad4EyeBrows este perfect pentru modelare, perfect pentru adăugarea grosimii, perfect pentru adăugarea lungimii, perfect pentru umplerea golurilor şi perfect pentru sculptare. Mad4EyeBrows foloseşte o perie pentru extensia instantă a sprâncenei. Este un fard uşor de utilizat şi poate fi aplicat independent. Mad4EyeBrows durează până la 350 de aplicări şi acoperă rădăcinile crescute. Din momentul deschiderii, expiră după 12 luni.

Mad4EyeBrows este un fard uşor de utilizat. Se agită bine de fiecare dată înainte de utilizare. Apoi, se aplică Mad4EyeBrows în zona sprâncenelor. Se foloseşte peria, cu care se va aplica fardul prin mişcări înainte şi înapoi, astfel încât fibrele să se prindă de piele şi de firele de sprâncene, creând instant sprâcene frumoase. Se începe cu partea plată a aplicatorului şi pentru a contura colţul sprâncenei, se poate roti aplicatorul pentru a putea lucra cu vârful acestuia. Daca se doreşte, se pot peria sprâncenele şi cu o perie de sprâncene. Pentru a curăţa sprâncenele, se utilizează demachiantul.

Mad4EyeBrows poate fi achiziţionat doar de la Dailani Beauty, care este un importator de produse cosmetice şi makeup.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici